Noen tips til deg om hvordan du bruker magehjulet

Demagehjul, som dekker et lite område, er relativt lett å bære.Det ligner på medisinmøllen som ble brukt i antikken.Det er et hjul i midten for å dreie fritt, ved siden av to håndtak, lett å holde for støtte.Det er nå et lite utstyr for magemisbruk som ofte velges av treningsfolk.

 

magehjul

Demagehjuler mer et treningsapparat for magen.Det kan godt forbedre rectus abdominals, skrå mage, erector spinal og andre kjernemuskelgrupper.Men det er ikke bare spesifikt for midje og mage.Det kan også være integrert trening av hele kroppen.Og stimulere pectoralis major, latissimus dorsi og andre muskelgrupper i øvre del av ryggen.Den kan til og med trene musklene i underekstremitetene som baken og bena.

For mange mennesker er bruken avmagehjultrening magemusklene vil vises smerter i korsryggen og lumbal ubehag.Dette er generelt fordi kraftpunktet ikke er riktig og magemusklene ikke er sterke nok.Stimulering av magen gjennommagehjulkrever sterk balanse.Hvis du svaier til venstre og høyre under øvelsen, vil mageskråningene komme til unnsetning og spille en stabiliserende og balanserende rolle.På en eller annen måte vil du trene mageskråningene.Og den har en veldig sterk evne til å vokse i omkrets, det er lett å gjøre midjen bredere.Så det er viktig å vite hvordan du bruker riktigmagehjul!

Det er tre tips for nybegynnere.
1. bare begynn å bruke ordet knelende, kan være mer praktisk å låse leddet.
2. legg til en pute med mer friksjon for å redusere risikoen.
3. forhånd begynnelsen av albueleddet kan være litt bøyd, og sakte utvide vinkelen bak.
Så hvilken holdning kan refereres til?De neste femmagehjultreningsmetoder kan brukes opp.

magehjul 3

Kneståendemagehjul
▼Nødvendige bevegelser:
Knelende stilling, begge hender griper håndtaket påmagehjul.Og trykk påmagehjulå strekke seg fremover.Resirkuler den på plass igjen og gjenta operasjonen.Merk at restitusjonen ikke er drevet av hoftenes holdning.
▼ Treningsdeler: stimuler magen.
magehjulVeggstilling

▼Nødvendige bevegelser:
Møt veggen.Holdmagehjuli begge hender og skyv den frem og tilbake opp på veggen.Forleng kroppen til det ytterste og trekk tilbake, gjenta.
▼ Treningsdeler: øvre rygg og brystmuskler.

magehjul 4

magehjulStående
▼Nødvendige bevegelser:
Plassermagehjul foran føttene, med føttene litt bredere enn skulderbreddes avstand.Skyv hjulet fremover med et fast grep om begge hender til kroppen er vannrett i forhold til bakken.Trekk deretter tilbake, det er viktig å stramme kjernen gjennom hele prosessen og gjenta.

▼ Treningsdeler: midje og mage, skuldre, underarmer.

magehjulreker stil
▼Nødvendige bevegelser:
Flat støttetilstand, hekte denmagehjulhåndtak med begge føttene.Ta medmagehjuluendelig mye nærmere magen med en V-sammentrekning.Gjenopprett deretter og gjenta operasjonen.
▼ Treningsdeler: magemuskler.

magehjul 5

magehjulliggende stil
▼Nødvendige bevegelser:
Ligg flatt på bakken.Hekt føttene påmagehjulhåndter og bøy hjulet med bena.Gjenopprett deretter og gjenta operasjonen.
▼ Treningsdeler: magemuskler.


Innleggstid: 26. oktober 2022