Hvordan trene ryggen med motstandsbånd

Når vi bevisst går på treningsstudio, bør vi være mer oppmerksomme på trening av ryggen, fordi en perfekt kroppsproportion er basert på den koordinerte utviklingen av de ulike muskelgruppene i hele kroppen, derfor i stedet for å fokusere på områder som er relativt enkelt eller som vi liker, bør vi fokusere på områder som er relativt vanskelige og områder vi ikke liker.

I ryggtrening er de vanligste øvelsene vi gjør, bortsett fra pull-ups, pull-ups og roøvelser, som vi også pleier å tro kun kan gjøres i treningsstudioet, hjemme, det meste du kan gjøre er å bruke manualer for roing.Roing hjemme stimulerer selvsagt ikke ryggmusklene dine fullt ut.

Men på dette tidspunktet har vi et annet alternativ, som er å bruke motstandsbånd i stedet for manualer, og så lenge vi holder motstandsbåndene på plass, kan vi gjøre alle slags nedtrekk og roing, det er veldig enkelt og praktisk , og vi kan også justere motstanden tilmotstandsbåndfor å nå sine mål.

Så, her er en liste over ryggøvelser som vi gjorde hjemme med motstandsbånd.Vi gjorde dem mens vi ble kjent med det grunnleggende slik at vi kunne gjøre dem hjemme, slik at deres effektive trening til ryggmuskulaturen, forbedrer dårlig holdning og oppnår muskler eller forme målet.

Handling 1: Single Arm High Pull-down motstandsbånd

Plasser motstandsbåndet i en høy posisjon.Stå vendt mot motstandsbåndet og juster avstanden mellom kroppen og motstandsbåndet.Spre føttene litt fra hverandre, bøy knærne litt, hold ryggen rett og stram kjernen.

Med den ene armen rett opp, hold den andre enden av motstandsbåndet for å holde kroppen stabil.Ryggen tvinger armen til å bøye albuen og trekke den mot brystet.

Toppen stopper, trekker sammen ryggmuskelen, kontrollerer deretter hastigheten sakte, reduksjonen i motsatt retning, får ryggmuskelen til å oppnå fullstendig ekstensjon.

Handling 2: roing med motstandsbånd i sittende stilling

Sittende stilling, bena rett frem, føttene midt i motstandsbåndet, rygg rett og litt bakover, kjernestramming, armer rett frem, hold i begge ender av motstandsbåndet.

Hold kroppen stabil, hold ryggen rett, og bruk ryggen til å trekke armene i retning av magen ved å bøye albuene.

Toppen stopper, trekker sammen ryggmuskelen, og kontrollerer deretter hastigheten for å gjenopprette sakte, noe som får ryggmuskelen til å få full ekstensjon.

Handling tre: Strekkbånd hardt trekk

Stå med bena litt smalere enn skulderbreddes avstand.Sett føttene i midten av motstandsbåndet.

Bøy albuene.Hold begge ender av motstandsbåndet med hendene. Hold ryggen rett, stram kjernen, og bøy hoftene fremover til overkroppen er nesten parallell med bakken og du kjenner et drag på baksiden av lårene.

Ta en pause på toppen, hælene på gulvet, hoftene klemt, hoftene skjøvet fremover og stå rett.

Handling 4: Stående strekkbåndroing

Fest den ene enden av motstandsbåndet til brysthøyde, stå vendt mot motstandsbåndet, rygg rett, kjernen strammet, armene rett frem, hendene holder den andre enden av motstandsbåndet. For å holde kroppen stabil, bruk ryggen til å trekke armene i retning av brystet ved å bøye albuene.

Spidspausene trekker sammen ryggmuskelen, og kontrollerer deretter hastigheten for å gjenopprette sakte.

Handling fem: Strekk båndet med en arm rett arm, trekk ned

Fest motstandsbåndet i en høy posisjon, stå vendt mot motstandsbåndet, bena litt fra hverandre, knærne lett bøyd, ryggen rett, bøy fremover. Med den ene armen rett opp, hold den andre enden av motstandsbåndet med albuen lett bøyd.

Hold kroppen stabil, hold armene strake, og bruk ryggen til å trekke armene mot bena.

Toppen stopper litt, sammentrekningen av ryggmuskelen, deretter hastigheten sakte mot retningsreduksjonen, får ryggmuskelen til å oppnå full ekstensjon.

 

motstandsbånd

Innleggstid: Aug-08-2022