Hvor som helst kan du trene med motstandsbånd for hele kroppen

En allsidig dings som enmotstandsbåndvil bli din favoritttreningskompis. Motstandsbånd er et av de mest allsidige styrketreningsverktøyene som finnes.I motsetning til store, tunge manualer eller kettlebells, er motstandsbåndene små og lette.Du kan ta dem med deg uansett hvor du trener.De kan brukes på nesten alle kroppsdeler.Og de vil ikke legge for mye stress på leddene dine.

motstandsbånd

Vurder å trykke en tung manual over hodet, og deretter bøye deg raskt for å gjenvinne nøytral.All vekten faller på albueleddene dine.Over tid kan dette være ubehagelig eller forårsake problemer for noen mennesker.Og når du bruker enmotstandsbånd, opprettholder du konstant spenning under de konsentriske (løfte) og eksentriske (senke) delene av treningen.Det er ingen ytre belastning som legger ekstra stress på deg.Du har også full kontroll over motstanden.Dette eliminerer uutholdelige variasjoner og reduserer risikoen for skader.

motstandsbånd 2

Av denne grunn og for sin allsidighet, erMotstandsbander veldig nyttig for mange forskjellige mennesker.Det er et ekstremt brukervennlig verktøy.Det er spesielt gunstig for folk som akkurat har begynt å trene.På grunn av dens bærbarhet gjør den den ideell for folk som reiser og reiser mye.

motstandsbånd 3

For å hjelpe deg å høste fordelene avmotstandsbånd, lister vi opp følgende treningsøkter for egenvekt og motstandsbånd for hele kroppen.Dette kan gjøres med kun din egen kroppsvekt og motstandsbåndet. Det overordnede målet med treningen er å trene mange forskjellige muskelgrupper.Dette vil resultere i en mer effektiv trening.I et slikt totalkroppstreningsprogram beveger vi oss fra ett område av kroppen til et annet.Dermed muliggjør det rettidig utvinning av forskjellige muskelgrupper.

motstandsbånd 4

For å få bedre resultater anbefaler vi å minimere hviletiden mellom hver øvelse.Ikke bare vil du bli sterkere, men den konstante bevegelsen og skiftende bevegelsene vil føre til at hjerterytmen din øker.Etter å ha fullført hvert sett, hvile i omtrent 60 sekunder.(Selv om du trenger mer hvile, er det helt greit. Gjør det som fungerer best for kroppen din.)

Det anbefales at nybegynnere prøver denne treningsøkten 2 til 3 ganger i uken for å høste fordelene av styrketrening.Hvis du er en avansert mosjonist, prøv å velge ett eller to sett til for en lengre treningsøkt.


Innleggstid: Jan-29-2023